Home » Kinderstoel » Kinderstoel trends


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Kinderstoel trends. Trends in Kinderstoelen

Kinderstoel Trends. Trends in kinderstoelen.


Ben je op zoek naar een handige en praktische kinderstoel die past in het interieur van je woonkamer of keuken? Lees dan hier meer over de 4 trends in kinderstoelen.

Trend 1: De meegroeistoel is en blijft dé basis voor een praktische kinderstoel.
Een kinderstoel die je in hoogte en diepte kunt verstellen is en blijft de belangrijkste basis voor een praktische kinderstoel. Je ziet dan ook dat veel varianten kinderstoelen die op de markt komen zijn afgeleid van dit basisprincipe. En niet voor niets: een meegroeistoel is super handig en kun je jarenlang blijven gebruiken. Een meegroeistoel groeit met het kind mee; van baby tot peuter, kleuter en tiener.

Trend 2: Steeds meer verschillende ontwerpen van de meegroeikinderstoel.
De populariteit van de meegroeistoel heeft geleid tot een aantal nieuwe modellen meegroeistoelen met een onderscheidend ontwerp. Zo ben je niet meer gebonden aan één model, maar kun je bijvoorbeeld kiezen voor een meegroeistoel in de vorm van de letter Y, de letter T, de letter A en de letter V. Je hebt dus een grotere keuze, zodat je de kinderstoel kunt aanschaffen die het mooiste past in jouw interieur.

Trend 3: Kleuren maken het verschil: naturel, wit en koloniaal zijn populair.
Een populaire kleur voor de meegroeistoel is en blijft de houten naturel-kleur. Bijna alle modellen meegroeistoelen hebben deze kleur daarom als basiskleur opgenomen. Daarnaast zijn wit en koloniaal (donkerbruin/ wengé) populaire kleuren voor de kinderstoel.

Trend 4: Los eetblad als extra optie.
Bij de nieuwste modellen kinderstoelen wordt als extra optie een los eetblad meegeleverd. Hiermee heb je de keuze om in bepaalde omstandigheden de kinderstoel niet aan grote tafel aan te schuiven, maar apart te plaatsen. Door de aanschaf van een kinderstoel met eetblad ben je dus nog flexibeler in het gebruik van de meegroeistoel. De trends in meegroeikinderstoelen laten zien dat je de keuze van een kinderstoel steeds beter kunt laten aansluiten op persoonlijke voorkeur en interieur. 

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


BeBoonz Playhouse
119,95
99,95

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel