Home » Kinderstoel » Playtray voor stokke tripp trapp


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Playtray voor stokke tripp trapp kinderstoel

Playtray voor stokke tripp trapp kinderstoel

Lees hier hier hoe de playtray voor de stokke tripp trapp kinderstoel eenvoudig op de tripp trapp stoel te plaatsen is. Het blad glijdt makkelijk langs de zijkanten van de stoel en schuift automatisch op zijn plaats. De playtray hoeft niet extra vastgezet te worden.

                                                                playtray voor stokke tripp trapp kinderstoel

Dit zijn de plaatsingsinstructies:

Dank u wel voor het aanschaffen van de Playtray. De Playtray voor stokke tripp trapp kinderstoel is alleen geschikt voor de originele Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Om veiligheidsredenen adviseren wij u om de Playtray samen met de originele Stokke babyset te gebruiken. Deze babyset wordt op de Tripp Trapp kinderstoel bevestigd. Zo voorkomt u dat een klein kind onder de Playtray door kan glijden. Voor grotere kinderen kunt u de Playtray zonder de babyset gebruiken. Om te voorkomen dat het kind zelf de Playtray optilt en daarmee mogelijk de vingers beknelt, kunt u de meegeleverde veiligheidsriem gebruiken. Deze bevestigt u door de riem om de metalen stang heen te doen en het vast te maken aan het haakje aan de onderkant van de Playtray.

                                                                        playtray voor stokke tripp trapp

Playtray is ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken. Het bestaat uit K-Resin RK150 / NK 55 en is FDA goedgekeurd. De Playtray bevat geen ftalaten of enige andere schadelijke stof. De Playtray is getest en voldoet aan de Europese norm EN 14988-1:2006. Let op: kleurstoffen in voedsel, zoals bij ketchup en tomatensaus, kunnen verkleuringen aan de Playtray veroorzaken. WAARSCHUWING: Onderzoek heeft uitgewezen dat nog steeds veel zuignappen van kinderspeelgoed weekmakers bevatten. Deze zuignappen veroorzaken beschadigingen aan de Playtray die onherstelbaar zijn. De beschadigingen zijn het gevolg van de samenstelling van de zuignappen en vallen dientengevolge niet onder de garantie van 4mykid. Wij raden u daarom ten zeerste af om kinderspeelgoed met zuignappen te bevestigen op de Playtray. 4mykid accepteert geen aansprakelijkheid voor beschadigingen of krassen op de Stokke Tripp Trapp kinderstoel veroorzaakt tijdens het gebruik van de Playtray. Evenmin accepteert 4mykid enige aansprakelijkheid voor ongevallen tijdens het gebruik van de Playtray. Wij willen u er ten overvloede op attenderen dat elke gebruikelijke vorm van waakzaamheid bij het gebruik van een kinderstoel door een jong kind, in acht moet worden genomen. De Playtray kan niet zonder ouderlijk toezicht gebruikt worden. Wij wensen u veel plezier met uw Playtray voor stokke tripp trapp kinderstoel! 

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Kinderstoel Sit & More grijs
82,50
69,95

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel