Home » Houten kinderstoel


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Houten kinderstoel

Kidsidee heeft de houten kinderstoel een prominente plek gegeven in haar collectie. Houten kinderstoelen zijn hier online verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en uitvoeringen. Kinderstoelen van hout waren vroeger al populair; de kans is groot dat je zelf ook in een houten kinderstoel gezeten hebt (zoek het foto-album er maar eens op na). Maar tijden en ideeën veranderen, een nieuwe generatie kinderstoelen dient zich aan. Maak kennis met de online collectie van Kidsidee op meegroeikinderstoelen.nl. Deze collectie kenmerkt zich door functionaliteit met een eigentijds ontwerp. 

 

Houten meegroeistoel

De houten meegroeistoel is het type kinderstoel waarmee je de collectie houten stoelen van Kidsidee kunt omschrijven. Het is namelijk belangrijk dat je de kinder stoel kunt aanpassen aan de groei van je kindje.  Dit kan door het zitplankje en voetensteun in hoogte en diepte te verstellen, zodat je kindje de juiste zithoogte en houding heeft.

Hiermee wordt het kindje van kleins af aan betrokken bij het familieleven aan tafel. Deze ‘houten meegroeistoelen’ groeien met je kindje mee. Hierdoor is het heel eenvoudig om de kinder stoel aan te schuiven aan de ‘grote tafel’. Soms is dat ook minder handig. Bijvoorbeeld als je wat minder ruimte hebt, of wanneer je het kindje een fruithapje wil geven en recht voor het kindje wil zitten. In dat geval kun je ook kiezen voor een tafelblad/ eetblad dat je aan de houten meegroeistoel kunt bevestigen. Bij meegroeikinderstoelen.nl kun je deze tafelbladen er bij bestellen.

Ook kun je kiezen voor een kinderstoel in een ‘de luxe’ uitvoering. Dit zijn stoelen die inclusief eetblad én stoelverkleiner geleverd worden.

Kinderstoel hout

Een Kidsidee kinderstoel hout is een kinderstoel die je dus zeker kunt overwegen als je op zoek bent naar een troontje voor je kindje. Hout is een natuurlijk materiaal dat goed te combineren is vele woonstijlen. Maak dan een keuze voor één van de eigentijdse modellen en uitvoeringen.

Al deze uitvoeringen zijn in de naturel kleur verkrijgbaar, dit is dan kinderstoel hout. Maar je kunt ook kiezen voor andere kleuren. Zo zijn de stoelen verkrijgbaar in wit, white-wash, en wengé. Wengé is een heel donkerbruine kleur. Vaak wordt deze kleur ook wel oak, teak of walnut genoemd.

  

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Beboonz Basic kindertafel en stoeltjes
€119,95
€99,95

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel