Home » Kinderstoelen


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Kinderstoelen

Meegroei Kinderstoelenkinderstoel

Kinderstoelen zijn er in vele soorten. De meegroeistoel is er daar één van.

Meegroeikinderstoelen.nl is gespecialiseerd in deze meegroeistoelen. De meegroeistoel biedt namelijk vele voordelen die bij de anderen stoelen niet of minder aanwezig zijn. Zo is het mogelijk de afmetingen van de stoel aan te passen aan de grootte van je kind. Hierdoor groeit de meegroeistoel met je kind mee.

Naast de meegroeistoel zijn er ook nog de volgende soorten te onderscheiden:

de klapstoel, de kubus kinderstoel, kinderstoel en de hangstoel. De klapstoel is gemakkelijk in te klappen en op te bergen. Let er op dat de klapstoel een extra beveiliging heeft waardoor de stoel niet plotseling in kan klappen. Het nadeel van de klapstoel is dat deze stoel al snel te klein wordt voor je kind. Bovendien heb je ook ruimte nodig om de ingeklapte stoel op te bergen. De kubus kinderstoel bestaat uit twee delen: een tafeltje en een stoeltje. Door het stoeltje op het tafeltje te stapelen en vast te maken, ontstaat een ‘hoge kinderstoel’.

De hangstoel is een kinderstoel die je aan de tafel hangt. Deze kinderstoel heeft dus geen poten en is dus vooral praktisch in kleine ruimtes. Let er op dat het tafelblad dik genoeg is en dat de tafel stabiel staat. Controleer ook of de hangstoel goed vastzit aan de tafel.  Nadeel is dat een hangstoel vaak geen voetsteun heeft.

 

 

 

 

 

  

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Kinderspeelhuis BeBoonz PLAYHOUSE
€119,95
€99,95

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel