Home » Betaling


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Betaling

Op deze pagina vind je onze betaalmogelijkheden, zodat je de methode kunt kiezen die het beste bij je past. Voor ons is het belangrijk dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het veiligst en vertrouwd zijn. De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door ons worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Betalingstraject
Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een bepaald artikel in onze webshop en jouw adres- en bezorggegevens hebt ingevuld verschijnt de betaalpagina op je beeldscherm met daarin de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze.

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL via Multisafepay
  • Vooruit betalen via bank of giro

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

iDEAL via Multisafepayideal-logo

Voor iDEAL gebruiken wij de oplossing e-Commerce van Multisafepay, algemeen gekend door de voornaamste spelers van de financiële wereld. Multisafepay is de betaaloplossing die gebruikt wordt door duizenden commerciële webwinkels op het web. 

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?
Om je bestelling af te rekenen, selecteer je iDEAL als betaalmogelijkheid. Kies hierna je bank. Na het bevestigen van jouw bestelling wordt je vervolgens via een beveiligde verbinding doorgeleid naar de Multisafepay betaalomgeving. Je ziet daar dan de betaling al klaar staan. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij Internetbankieren bij jouw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is. Na elke betaling met iDEAL krijg je de mogelijkheid om een betalingsbevestiging naar jouw e-mail adres te zenden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Vooruit betalen via bank of girologo-overboeking
Hierbij boek je zelf via jouw bank- of girorekening het aankoopbedrag over naar onderstaand rekeningnummer. Vermeld als omschrijving het bestelnummer. Zodra de betaling binnen is wordt uw bestelling verwerkt.

RABOBANK MAAS en LEUDAL
Rekeningnummer: 1454.72.582 
BIC: RABONL2U
IBAN: NL 12 RABO 0145 4725 82

Hoe werkt een overschrijving?
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je een e-mail met daarin de benodigde gegevens voor het overboeken van het aankoopbedrag. Let er s.v.p. op dat je bij het overschrijven het opgegeven bestelnummer invult. Zonder dit kenmerk kunnen wij jouw betaling moeilijker aan een bestelling toekennen.
LET OP:Indien uw betaling niet binnen 14 dagen op onze rekening is bijgeschreven komt de order automatisch te vervallen

  

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Kinderstoel Danchair Wit
€125,00
€94,50

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel