Home » INFORMATIE » Kinderstoel Stoelverkleiner


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Kinderstoel Stoelverkleiner

Kinderstoel stoelverkleiner

Als je kindje zelf rechtop kan zitten, kun je heel voorzichtig beginnen met het kindje in de kinderstoel te zetten. Doe dat zeker niet te lang en bouw het heel langzaam op. Je zult zien dat je kindje veel plezier beleeft als hij in zo’n grote stoel mag zitten. Vooral in het begin kan het daarbij best een ‘steuntje in de rug’ gebruiken. En daarvoor is nu juist de stoelverkleiner.

De stoelverkleiner biedt extra ondersteuning. De kussentjes van de stoelverkleiner vullen de open ruimtes op, zodat het kindje stevig in de grote kinderstoel kan zitten.

Na verloop van tijd, als je kindje groter is, kun je de stoelverkleiner weer uit de kinderstoel halen. Dan is het kind zover om zonder stoelverkleiner zelf rechtop in de kinderstoel te zitten.

De stoelverkleiner van www.meegroeikinderstoelen.nl is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar op 30 graden. En dat is maar goed ook; een vlek van het fruithapje valt immers niet te voorkomen!

Door middel van de klittenbandsluitingen is de stoelverkleiner gemakkelijk in de stoel te bevestigen en er weer uit te halen. De klittenbandsluitingen om het zitplankje, de rugleuning en de beugel zorgen ervoor dat de stoelverkleiner stevig aan de kinderstoel bevestigd is.

De neutrale kleur (ecru) combineert goed met zowel de naturel alsook de witte, donkerbruine en andere kleuren kinderstoelen.

De stoelverkleiner van www.meegroeikinderstoelen.nl is speciaal gemaakt voor onze collectie kinderstoelen. De afmetingen van de stoelverkleiner sluiten hierdoor perfect aan op de zitplankje en de rugleuning. Het is een stoelverkleiner die past! 

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Meegroeistoel Joker Naturel
€100,66
€79,26

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel