Home » INFORMATIE » Kinderstoel Tips


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Kinderstoel tips

Toen mijn dochtertje zelfstandig rechtop kon zitten, was het tijd om een echte kinderstoel te gaan kopen. Maar waar moest ik op letten? En welke stoelen zijn er te koop? Ik had geen enkel idee. Nu weet ik beter. Ik heb veel dingen uitgezocht en een goede keus voor een kinderstoel kunnen maken.

Als jij ook op zoek bent naar een kinderstoel, lees dan nu mijn 9 tips. Hiermee bespaar je veel tijd en ben je in staat een goede keus te maken voor een kinderstoel.

Ontdek hoe je met deze 9 tips jouw voordeel kunt doen.


Tip 1: Bepaal voor welk doel je de kinderstoel gaat gebruiken.

Heb je een kinderstoel nodig die thuis aan de eettafel een vaste plek krijgt? Kies dan voor een stevige kinderstoel die tegen een stootje kan. Want dan gaat de stoel intensief gebruikt worden. Zoek je een kinderstoel die af en toe nodig is om te gebruiken op vakantie of bij een bezoekje aan familie? Kies dan voor een eenvoudig inklapbare kinderstoel die gemakkelijk te vervoeren is.

Tip 2: Bepaal hoe lang je de kinderstoel wil gebruiken.

Zoek je een kinderstoel voor de eerste 2 levensjaren van je kindje, kies dan kinderstoel die niet te verstellen is. Op enig moment past je kindje niet meer in deze stoel. Wil je de kinderstoel echter langer gebruiken, kies dan voor een meegroeistoel. Een meegroeistoel is in hoogte en diepte verstelbaar. Hierdoor groeit de stoel met je kindje mee en zit je kindje altijd op de juiste hoogte aan tafel.

Tip 3: Kies een kinderstoel die past bij je interieur

Zoek een kinderstoel die past bij de rest van je interieur. Let dan op het ontwerp. Kinderstoelen zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen. Strakke ontwerpen passen vrijwel in ieder interieur. Ontwerpen met veel toeters en bellen maken een rommelige indruk.

De kleur van de kinderstoel is ook belangrijk. Populaire kleuren voor kinderstoelen zijn wit, naturel en koloniaal (donkerbruin).

Tip 4: Stel vast of je een stoelverkleiner nodig hebt

Een stoelverkleiner is handig als je kindje in het begin nog wat extra ondersteuning nodig heeft om rechtop te kunnen zitten. Maar daarnaast zijn stoelverkleiners ook gewoon mooi. Het maakt de kinderstoel helemaal af en kun je dus ook langere tijd blijven gebruiken.

Tip 5: Kies een veilige kinderstoel

Een kinderstoel moet veilig zijn. Let erop dat de kinderstoel voldoet aan de veiligheidseisen.

Tip 6: Kies een stoel die makkelijk schoon te maken is.

Ongetwijfeld wordt het eten met je kindje regelmatig een knoeiboel. Daarom is het belangrijk dat de stoel eenvoudig af te nemen is. Kies voor een kinderstoel met gladde oppervlakten en weinig hoeken en kieren.

Tip 7: Bepaal of je een los eetblad bij de kinderstoel wil

Kies voor een kinderstoel die gemakkelijk aan de ‘grote mensen’ tafel aan te schuiven is. Zo wordt je kindje van kleins af aan betrokken bij het gezinsleven. En dat is natuurlijk reuze gezellig. Maar in sommige situaties is het niet mogelijk of niet wenselijk om de kinderstoel aan de grote tafel aan te schuiven. In dat geval is een los tafelblad de oplossing. Deze kun je monteren aan de kinderstoel. Als je kiest voor een eetblad, kies dan vooral een eetblad dat zonder veel moeite te bevestigen en weer te verwijderen is.

Tip 8: Bepaal je budget voor de kinderstoel

Kinderstoelen zijn er in vele prijsklassen. Binnen ieder budget is een kinderstoel verkrijgbaar. En daarbij hoeft duurder niet altijd beter of mooier te zijn! Ben dus kritisch.

Tip 9: Bekijk de online collectie kinderstoelen van www.meegroeikinderstoelen.nl

Bij www.meegroeikinderstoelen.nl shop je online veilige en voordelige meegroei kinderstoelen. Je kunt kiezen uit 4 modellen kinderstoelen in de kleuren wit, naturel en koloniaal (wengé). Doordat de kinderstoelen in hoogte en diepte te verstellen zijn, heb je jarenlang plezier van deze kwaliteitsstoelen. Ook kun je kiezen om er een tafelblad en/of stoelverkleiner bij te bestellen. Surf dus snel naar www.meegroeikinderstoelen.nl

Als je bovenstaande tips doorneemt en antwoord geeft op de vragen, weet ik zeker dat je een goede keuze kunt maken voor een (meegroei)kinderstoel. Veel succes daarbij!

Mariëlle 

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Kinderstoel Danchair Wit
€125,00
€94,50

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel