Home » INFORMATIE » Vergelijk Zelf


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Vergelijk Zelf

Het principe van de meegroei kinderstoel bestaat al jaren. En er zijn vele soorten op de markt. De 'budget kinderstoel' is er hier een van. Voor ongeveer € 50,- heb je zo'n kinderstoel in huis.  In eerste instantie lijkt alleen de prijs van deze budgetstoelen het verschil te zijn met de echte kwaliteitsstoelen (zoals kinderstoel Lynn en kinderstoel Danchair). Toch is dan niet zo! Wij van meegroeikinderstoelen.nl hebben voor jou de verschillen in kaart gebracht. Ontdek nu de verschillen tussen de BabyDan Danchair en de 'budget kinderstoelen' (verschil tussen kinderstoel Lynn en de budget kinderstoel volgt binnenkort). Overtuig jezelf dat het beter is om niet te kiezen voor de laagste prijs, maar voor een echte ergonomische kwaliteitsstoel met een groter gebruiksgemak en meer veiligheid. Kies voor BabyDan Danchair!

 

danchair_400 


Dichter bij
Met de BabyDan Danchair sta je veel dichter bij je kindje. Als je voor de kinderstoel staat, is er is namelijk een ruimte van 17 cm om je voeten neer te zetten. Bij de budgetkinderstoel stoot je met een voetruimte van slechts 3 cm al snel met je voeten tegen de dwarsverbinding aan. Dat is niet handig en soms zelfs gevaarlijk. De Danchair is veiliger en beter voor je rug. 
   
Stabiel
De BabyDan Danchair is veel stabieler. Dit komt door de breedte van de onderkant van de staanders; deze is namelijk 5 cm. De Budgetkinderstoel maakt met 2 cm veel minder contact met de vloer. Vaak zie je bij de budgetkinderstoel dat dit gecompensserd wordt met stelschroefjes. De BabyDan heeft deze stelschroeven niet nodig! Deze stoel is stabiel van zichzelf. 

Meer steun van de veiligheidsbeugel
De veiligheidsbeugel van BabyDan Danchair geeft je kindje veel meer steun dan de veiligheidsbeugel van de 'budget kinderstoel'. De veiligheidsbeugel van de Danchair heeft een breedte van 27 cm, ten opzichte van 33 cm bij de budget kinderstoelen. Dus 6 cm smaller! En dit geeft veel meer steun aan je kindje. Overigens kun je de veiligheidsbeugel in de diepte nog eenvoudig verstellen. Dus naarmate je kindje groter wordt, pas je de veiligheidsbeugel daarop aan. 

    Dikte van voet- en zitplankje
Het voet- en zitplankje van de Danchair is 0,5 cm dikker dan het voet- en zitplankje van de budget kinderstoelen. Er wordt dus niet gespaard op goedkoper (dunner) hout. Met een dikte van 1,8 cm is het ook voor een volwassene geen probleem om op de Danchair te gaan zitten!
  
Kruisriempje
De kwaliteit vertaalt zich ook in het kruisriempje. Bij de BabyDan Danchair is dit riempje van mooi soepel leer. De budget kinderstoel heeft vaak een goedkoop stoffen riempje. Zo'n stoffen riempje zit snel vol vlekken. Een leren riempje maak je met een nat doekje snel weer schoon.  

Ergonomisch
De rugleuning van de Danchair is strak en ergonomisch! De rugleuning van een budget kinderstoel kent vaak overbodige rondingen, waar al snel vuil op achter blijft.    

Staanders zijn een geheel
De staanders van de Danchair zijn uit een stuk hout gevormd. Bij de budgetkinderstoelen zijn de staanders opgebouwd uit meerdere onderdelen die met elkaar verlijmd zijn. Deze verbindingen kunnen na verloop van tijd los raken. Bij de Danchair is dit dus niet het geval.

  

    
  

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Kinderstoel Trep Chair Blauw
€69,95
€49,90

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel