Home » MEEGROEISTOELEN » Kinderstoel Babydan Angel » 006-011-010


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Kinderstoel Babydan Angel
[006-011-010]
€507,39De Angel van Babydan is meer dan alleen een kinderstoel! Want naast een kinderstoel is het ook een wiegje én babyzitje. Met deze 3-in-1 mogelijkheden is de Angel set dus multifunctioneel. Vanaf de geboorte tot en met de schoolleeftijd is de Angel te gebruiken. 

De Angel set is ontworpen door een designbureau in Noorwegen. Het basiselement is simpel; een frame waarop een wieg, een babyzitje en een kinderstoel kunnen worden geklikt. Deze drie producten zijn zeer compact op te vouwen en kunnen dus gemakkelijk worden meegenomen in bijvoorbeeld de auto. 

De Angel set van Babydan heeft in 2010 de Innovation Award gewonnen.


  • Voor je pasgeboren baby.... Angel Nest (wieg)
    Zodra je baby geboren is, kan je de wieg gebruiken voor je baby. De wieg heeft handige draagbeugels en kan makkelijk en veilig op het frame worden gezet. De kap kan eraf worden gehaald. De wieg voldoet aan de veiligheidseisen (EU standard EN1466)
  • Als je kindje al iets ouder is.... Angel Rest (babyzitje)
    Is je baby oud genoeg, dan kun je de Angel Rest op het frame zetten. Geschikt voor de momenten waarop de baby wil rusten of zijn eerste hapje krijgt. De hoogte van de zitting kan worden aangepast zodat de baby kan worden gevoed aan de tafel. De zitting heeft twee standen, een 5-punts gordel en verwijderbare stoffen. De Rest voldoet aan de veiligheidseisen (EU standard EN12790.2009).
  • Als je kindje kan zitten....  Angel Feast (kinderstoel)
    Met de kinderstoel kan je kindje aan de tafel zitten. De kinderstoel kan gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van je kindje. Het kinderstoeltje en het voetenplankje kunnen gemakkelijk worden aangepast of weggehaald. Ook de Feast voldoet aan de veiligheidseisen (EU standard EN14988.2006).

                                                       

 
  

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Kinderspeelhuis BeBoonz PLAYHOUSE
€119,95
€99,95

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel