Home » PLAYTRAY TRIPP TRAPP


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Playtray: Tafelblad voor Tripp Trapp

De Playtray is een handig tafelblad voor op de Tripp Trapp kinderstoel. Met dit eetblad kan je kindje gezellig met je mee-eten aan tafel. Maar ook op andere plaatsen in huis zoals in de tuin, de huiskamer of de zithoek schuif je de tripp trapp stoel met tafelblad PlayTray veilig en gezellig bij. De Playtray is ook een speelblad, want het is groot genoeg om te verven, kleuren of te spelen. De opstaande rand voorkomt dat eten, drinken of speelgoed op de grond valt.     

            tafelblad tripp trappeetblad playtray

De Playtray is erg eenvoudig te plaatsen op de stoel van Stokke Tripp Trapp. Het blad glijdt makkelijk langs de zijkanten van de stoel en schuift automatisch op zijn plaats. Het hoeft niet nog eens extra vastgezet te worden. Verwijderen gaat net zo makkelijk waardoor de Playtray snel weer schoongemaakt kan worden. Het materiaal, een sterk kunststof in wit, transparant, grijs, zwart of rood is goed bestand tegen stoten van kinderbestek en speelgoed.

               tafelblad stokke tripp trapp        eetblad voor playtray     

De Playtray past over alle beugels van de Stokke Tripp Trapp. Zowel op de vertrouwde houten beugels als op de nieuwe kunststof beugels. Standaard wordt ook een riempje meegeleverd waarmee je een extra bescherming kan creëren mocht je de Playtray zonder beugel gebruiken. Deze riem wordt zowel aan de stoel als aan de Playtray tafelblad bevestigd en komt tussen de benen van het kind. Zo kan je kind niet zomaar van de stoel afglijden.

 

      

Bestel nu jouw favoriete kleur PlayTray: 

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Meegroeistoel Joker Naturel
€100,66
€79,26

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel