Home » Verzending


Onze collectie kinderstoelen

kinderstoel Lynn

kinderstoel joker

Meegroeistoel Alu Teak

kinderstoel angel babydan

Kinderstoel


Verzending

Gratis thuisbezorgd
Bij vooruit betaling worden artikelen GRATIS thuisbezorgd in Nederland en België.

Levering
Kidsidee Meegroeikinderstoelen streeft naar een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of
aansprakelijkheid. Wanneer levertijden boven de 15 werkdagen uitkomen krijgt u tijdig bericht. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd kunt u de overeenkomst, binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen uw geld retour.

Let op! Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Kidsidee Meegroeikinderstoelen niet aansprakelijk. Kidsidee Meegroeikinderstoelen kan niet op een postbus bezorgen. Wanneer u de bestelling niet meer wilt ontvangen wordt uw bestelling gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten heen en terug! Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze na betaling van de gemaakte verzendkosten opnieuw aan een door u opgegeven adres in NL of BE toegezonden. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant.

Retourneren
Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 7 dagen na aflevering in de onbeschadigde originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur.

Let op: de verzendkosten zijn voor de koper. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats wanneer het artikel door Kidsidee Meegroeikinderstoelen in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door Kidsidee Meegroeikinderstoelen. Wanneer de koper goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat Kidsidee Meegroeistoelen hiervan op de hoogte is. De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar:

Kidsidee Meegroeistoelen,
Ondersteweg 4,
6086 ND Neer,
Nederland.

Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. Voor defecte artikelen zie de garantievoorwaarden.
Retourzendingen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen en dus niet gecrediteerd.

 

  

veiligheidstuigjes

kinderstoel pliko

kinderstoel mondriaan

Stoelverkleiners


 


Beboonz Basic kindertafel en stoeltjes
€119,95
€99,95

 
 
2009 - Meegroei kinderstoelen - My Webshop - webwinkel  oscommerce

Kinderstoel | Meegroei kinderstoelen  | Kinderstoelen | Traphekjes | Houten kinderstoel | Tafelblad kinderstoel